Voor ouders

Zoekt u opvang voor uw kind of kinderen tussen 0 en 13 jaar oud? Laat Gastouderbureau Arnhem de zoektocht overnemen. Wij opereren alleen in de regio, niet door het hele land. Daardoor is de aanpak persoonlijker en vinden wij sneller een gastouder die bij uw gezin past.

Flexibele en kleinschalige kinderopvang

Zoekt u opvang voor uw kind of kinderen tussen 0 en 13 jaar oud? Laat Gastouderbureau Arnhem de zoektocht overnemen. Daardoor is de aanpak persoonlijker en vinden wij sneller een gastouder die bij uw gezin past.

Bekijk meer

In zes stappen

Wat zeggen anderen

Tarieven

De kosten voor gastouderopvang bestaan uit de uurvergoeding aan de gastouder en de bureaukosten*. De gastouder bepaalt zelf haar uurtarief: zij is immers freelancer/zelfstandige. Gastouderbureau Arnhem hanteert wel adviestarieven voor de gastouder, bemiddeling, vakantieopvang en maaltijden.

Bekijk meer

Kinderopvangtoeslag

Doordat wij een erkende kinderopvangorganisatie zijn, komt kinderopvang via Gastouderbureau Arnhem in aanmerking voor toeslag van de Belastingdienst. Weten of u recht heeft op kinderopvangtoeslag? Bereken het snel met de proefberekeningen op de website van de Belastingdienst. Alles wat u moet weten, vindt u daar. Vragen kunnen wij ook beantwoorden. Bel daarvoor: 026 – 3229 760 of 026 – 8400 449.

Recht op toeslag

Tips voor veiligheid in huis

Wij willen er zeker van zijn dat de gastkinderen een veilige omgeving wordt opgevangen. Daarom stelt het Gastouderbureau veiligheidseisen aan het huis van de gastouder. Per jaar vinden minimaal 2 huisbezoeken plaats. Een daarvan is een risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid. We kijken, samen met de gastouder, naar veiligheid en hygiëne, in het belang van het kind.

Bekijk meer

Inschrijven

Gastouderopvang is een uitstekend alternatief voor kinderopvang op een crèche of kinderdagverblijf. Met veel passie vinden wij de goede gastouder voor jouw kind. We zorgen ervoor dat voor ieder kind een juiste plek is.

Schrijf mijn kind in
Inschrijven